Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
87 berichten.
Ankie Schmidt uit Bergambacht
Beste Arnold, Tjonge, wat een lange loopbaan in het onderwijs!! Vele kinderen heb jij onderwijs mogen geven. Later werd jij onze ICT-man op onze ark. Ik kon altijd bij jou terecht voor mijn vragen op dit gebied. Altijd nam jij de tijd om mij te helpen, waar nodig. Bedankt voor jouw oprechte interesse en meeleven! Dat heb ik altijd zeer gewaardeerd!! Geniet met Marianne van een welverdiend pensioen!
Priscilla van Os-Kok uit Bergambacht
Beste Arnold, Van meester, toen ik zelf kind was, naar collega omdat we allebei bij PCPO werkten, tot meester bij mijn eigen kinderen op school. Van School met de Bijbel tot CBS De Ark...... Geniet van de welverdiende jaren die voor je liggen. Gods zegen!! Groeten van Diederik en Priscilla van Os-Kok en Elena, Dorieke, Cederik, Bertine en Antonie.
Elly Wisse uit Schoonhoven
Beste Arnold, Nog niet eens een half jaar ben ik je collega geweest. Te kort om elkaar goed te leren kennen. Maar ik wens je wel een heel fijne tijd toe, nu je mag gaan genieten van je pensioen.
Mariëlle Deelen uit Bergambacht
Beste meester de Winter, Wat een lange tijd in het onderwijs en ook nog eens zo lang op de Ark!! Het gaat u goed en we wensen u nog veel gezonde pensioen jaren toe!
Jan Verhoeff uit Stolwijk
Dag Arnold, eindelijk eens een berichtje van iemand die ongeveer even lang betrokken is bij onderwijs geven en daarin ook nog steeds actief is. Van 1980 tot 2009 waren we collega's. Herinneringen talrijk als blaadjes aan een boom delen we samen. Je moet op onze leeftijd oppassen met ophalen van zaken die in het verleden liggen. Je wordt voor je het weet voor ouwe bok uitgemaakt. Heel even toch....ik heb je beide kinderen in de klas gehad, heb meebeleefd hoe rugoperaties jou en de jouwen een moeilijke periode bezorgden; ik heb voor je gesjouwd-letterlijk-. Hoe je baardig aan kwam fietsen 's morgens met de onafscheidelijke pet op je hoofd, hoe je spontaan een meter bij me vandaan schoof als ik dreigde een gebakje te gaan eten; je bevlogenheid t.a.v. computer ondersteunend onderwijs, je keffende hondje. Altijd hield je het oog op het persoonlijke aspect, ook toen ik het moeilijk had. Daar waardeer ik je om, man! Arnold, het ga je goed! En je weet wanneer we elkaar bellen toch?
Nienke van der Vlist uit Vlist
Ha Arnold, wat leuk om zo een berichtje achter te laten...! Ik wil je bedanken voor alles wat je voor de school hebt gedaan en bent geweest! Ik heb je leren kennen als een bevlogen, kundige en enthousiaste collega. Regelmatig liep je even binnen voor een (persoonlijk) praatje en vroeg je altijd naar de kinderen. Als ik terug door 'de buurt' reed kwam ik je dikwijls tegen...sportief buiten genieten! Arnold, het ga je goed, geniet van welverdiende rust en....fiets nog eens door de Bonrepas!
Barbara Meerkerk uit Bergambacht
Arnold, Wat heb je een tijd op "De Ark" gewerkt! Op zich is dit al heel bijzonder. Mooi om te zien dat je ook altijd betrokken bent gebleven bij het wel en wee van onze school. Dank voor wie je voor ons en ook voor mij bent geweest. Betrokken, niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk. Altijd even vragen: " hoe is het thuis, hoe is het met je kinderen". Ik bid je een goede tijd toe, samen met Marjan en je kinderen.
Dieks ter Harmsel uit Bergambacht
Geachte directie, Ik las in een al oudere nieuwsbrief dat er op donderdag 29 november as afscheid zal worden genomen van Arnold de Winter. Omdat dit voor mij een werkdag is ben ik niet in staat om, zo dit al de bedoeling is, overdag persoonlijk afscheid te komen nemen. Ik wil daarom langs deze weg alvast mijn dank uitspreken voor alles wat hij in die periode van 43 jaar voor de school en de vereniging heeft betekend. Als oud bestuurslid kan ik mij goed voor de geest halen dat hij aan de basis heeft gestaan van vernieuwingen, vooral ook in de technologie, die zijn ingevoerd. Bevlogen als hij was kon hij soms wat voor de troepen uitlopen, het was vaak ook nodig(!) Ik verzoek jullie daarom mijn waardering bij gelegenheid aan hem overbrengen. Wellicht ontmoet ik hem in het dorp ook nog een keer, maar het leek me goed dat jullie hiervan nu ook op de hoogte zijn. Ik wens jullie wijsheid en Gods zegen toe in jullie werk. Met vriendelijke groet, Dieks ter Harmsel
Annemieke van Hove uit Bergambacht
Ha Arnold, Ik blijf het maar vreemd vinden dat je van de Ark gaat verdwijnen. Ik heb jarenlang met je mogen werken en heb hier veel goede herinneringen aan. Ik hoop dat je heerlijk gaat genieten van allerlei leuke dingen! Ik wens je alle goeds en hoop je nog regelmatig tegen te komen hier in Bab. Groetjes Annemieke
Martin Belder uit Berkenwoude
Arnold, Veel hebben we samen gesproken. Dank voor alle beschouwingen. Die gingen over ‘van Mokum naar Bab’ en van ‘rechtzinnig versus vrijzinnig’. Of over ethiek en moraal. En soms ook over de verintelligentisering van de bits en bites. En ondertussen liet jij in jouw doen en laten zien wat progressief betekenen kan voor conservatief, hoe je als rekkelijke respectvol kan blijven naar preciezen en hoe trouw en recht er uitzien in het hier en nu. Jij bent betekenisvol geweest voor velen waaronder voor mij. Altijd dank daarvoor!
Adriaan Hanse uit Bergambacht
Beste Arnold, Je citeerde zelf uit Prediker 3 toen je communiceerde over het komende afscheid: “Voor alles is er een uur…” Ik ga de komende weken nog veel meer zeggen dan er in dit stukje past. Toch wil ik je ook op deze plaats danken. Voor al die jaren, maanden, uren die je in de school, het onderwijs, de generaties kinderen stak. Je doorzettingsvermogen, punctualiteit, gedrevenheid en visie zijn voor mij een inspiratie geweest. We sparren vaak over onderwijs en de zaken die er in het leven écht toe doen. Geloof, familie, gezin. Ik wens je tijd voor die drie. Je hebt een liefde voor Olivier B. Bommel, en Marten Toonder schreef dit gedicht: Tijden komen, tijden gaan. Kris, kras, krinkelbaan. Manen komen, manen gaan, Na zwarte maan, de witte maan. Kris, kras, krinkelbaan. De tijden komen, de tijden gaan, Maar de oude muren blijven staan. Kris, kras, krinkelbaan. Je hebt 44 jaar lang aan een school gebouwd. Als een stevig fundament stáán de stenen die je bouwde. Die oude muren blijven staan. We bouwen daarop verder! Er breekt nu een andere tijd voor je aan. Een tijd van stenen wegwerpen, en een tijd van stenen opstapelen (Prediker 3). Ik wens je Gods Zegen toe!
Jan Peter Teeuw uit Ridderkerk
Beste Arnold, ik heb je leren kennen als ICT-er op de KWS in Ouderkerk. Wat heb je daar, vooral achter de schermen, veel werk verzet! Altijd punctueel, nauwgezet, op tijd (meestal ondernam je al actie voordat er iets gevraagd werd), en daarnaast dacht je vaak actief mee: bij de nieuwe website, de aanschaf van laptops, nieuwe software... Daarnaast was je een gezellige en betrokken collega om even langs te lopen, een praatje te maken, om advies te vragen... Bedankt daarvoor! We zullen je inbreng op de KWS zeker gaan missen! Met hartelijke groet, Jan Peter
Gert Tissink uit Krimpen aan den IJssel
Beste Arnold In dit gastenboek mag een bericht vanuit het bestuur van de PCPO Krimpenerwaard niet ontbreken. Het is bijzonder als een medewerker 44 jaar op dezelfde school actief is. Dat zegt iets over trouw, betrokkenheid en continuïteit. Ik wil je hartelijk danken voor je inzet en enthousiasme waarmee je steeds gereed stond voor leerlingen en collega's. Dank voor wat je bijdroeg aan de ontwikkeling van het christelijk onderwijs in Bergambacht en het geheel van de PCPO Krimpenerwaard. Ik wens je voor de toekomst het allerbeste, onder de hoede en zegen van onze God.
Gerrie Kasbergen uit Bergambacht
Beste Arnold. We waren collega's op de Ark met heel verschillende talenten. Vele malen ben je mij te hulp geschoten daar ik niet zo'n computer juf was. Bedankt Arnold voor je hulp en je geduld en voor alles wat je voor de Ark hebt gedaan. Ik wens je nog een hele fijne gezegende tijd met allen die je lief zijn. Ga met God
Rina Schep-Copier uit Bergambacht
Beste Arnold, In augustus 1978 werd ik een collega van jou en ik ben dat vijf jaar geweest. Wat zag de school er toen anders uit! Acht lokalen ,een handenarbeidlokaal en een piep klein kamertje waar we de pauze doorbrachten. Geen kleuters ,geen computers ,geen kopieermachine, geen digiborden, geen leerlingvolgsysteem. We waren juf en meester met in de klas je kinderen en het bord met krijt en borstel Toch begon er al wat te veranderen. Het groepslezen was net gestart en er kwamen leesmoeders in de school .En weet je nog dat we een brander kregen? We konden nu een verwerking maken op een wit vel papier met plaatjes !Dit vel werd gebrand op een moedervel en kon daarna vermenigvuldigd worden. Wat een uitvinding! De gymzaal stond naast de school en het zwembad in de Meidoornstraat waar we lopend heen gingen. Vergaderingen?Op Vrijdagmiddag werden er wat dingen besproken en af en toe bespraken we een onderwerp met de schoolbegeleidingsdienst op woensdagmiddag en dat was het. Het was een rustige en gezellige tijd. Ook buiten schooltijd herinner ik me de verjaardagen met de collega's Dat was altijd erg gezellig .Ook jij gaat nu de school verlaten , bedankt voor alles wat je voor de school betekend hebt. Het ga je goed, samen met je vrouw en kinderen.
Theo Segers uit IJhorst (gemeente Staphorst)
Beste Arnold, ik ken je als serieus en betrokken, bevlogen ICT-er, serieus in je vak en trouw aan de school. Dank. A Dieu
Wilma van der Blom
Beste Arnold, Woorden die bij mij opkomen als ik denk aan de periode dat wij samen hebben gewerkt zijn: punctueel, computer mindset, verhalen verteller, oprecht betrokken, mooie persoonlijke gesprekken. Je gaat nu stoppen met je werk. Ik wens je een goede tijd toe. Hartelijke groet Wilma vd Blom
Diana van den Berg - Casteleijn
Beste meester de Winter Ik denk met veel plezier terug aan de 2 jaar dat u voor onze klas stond. Groep 5/6 zo begin jaren 90. U gaf volgens mij altijd aardrijkskunde en meester Mol geschiedenis. We zijn nu alweer even uit Bergambacht weg maar de kinderen kennen u vooral als computerman. Ik hoop dat u kunt terug kijken op een mooie loopbaan! Geniet van uw pensioen! Diana Levi en Daniël vd Berg
Jacoline Teeuwen uit Bergambacht
Beste meester De Winter, Ik was toentertijd niet zo blij met de introductie van de computers op school; van het programma waarin we in de jaren ‘80 moesten hoofdrekenen lag ik ‘s nachts wakker. Dat balkje dat de tijd “wegtikte” maakte me zó zenuwachtig... Inmiddels ben ik zelf functioneel beheerder, dus het is weer goedgekomen. Ook heb ik u in de 5e klas (‘88/‘89) als een fijne meester ervaren. Bedankt voor uw inzet door de jaren heen voor de hele school. Ik wens u nog veel gezonde jaren toe.
familie Simons uit Bergambacht
We hopen dat u na zoveel jaar arbeidsvreugde een mooie en goede tijd zult hebben na uw pensionering!