Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
87 berichten.
Renza Schouten
Beste Arnold. Met veel plezier heb ik met je samengewerkt. Altijd als er een probleem was op ICT-gebied, was jij mijn reddende engel. Ook liep je regelmatig mijn klas binnen voor een persoonlijk praatje. We hadden het dan over allerlei dingen, ook over persoonlijke zaken. Dat heb ik zeer gewaardeerd en dat zal ik dan ook zeker gaan missen. Arnold, ik wens je alle goeds toe en geniet van je 'rust'. Jou kennende, zal jij je zeker niet gaan vervelen.
Marc van der Horst uit Schoonhoven
Arnold, Ik ben één van de collega's met wie je een zeer korte tijd heb samengewerkt. Ik werk immers zelf nog maar kort op deze prachtige school. Het is voor mij dan ook een beetje vreemd iemand te bedanken waarmee ik nauwelijks heb samengewerkt. Toch bedankt voor wat je voor de school betekend hebt. Ik wens je een fijne tijd toe nu je met pensioen gaat.
Familie Rozendaal uit Bergambacht
Beste meester De Winter, Ruim 40 jaar geleden heb ik 2 jaar bij u in de klas gezeten (ik meen de 3e en 4e klas). Ik heb daar goede herinneringen aan. Onze kinderen Rob en Tesh hebben u niet als meester gehad, maar zij kennen u wel van school. Bedankt voor alles en goede jaren gewenst. Marion Rozendaal (toen: van den Broek).
fam. Stehouwer uit Bergambacht
Meester de Winter, als ik vraag aan de meiden waar ze aan denken bij de naam meester de Winter, dan valt het woord computers. in de 18 jaar dat ik school in en uit uitloop, herinner ik mij ook dat ik u dan vaak zag en vooral in het computerlokaal. Jammer dat het nu bijna voorbij is, maar wij gunnen u het van harte dat er nu een tijd aanbreken gaat, waar u mag genieten van heel veel vrije tijd!!
Fam de Haaij uit Bergambacht
Hallo Meester de Winter Wij bedanken U voor al de Jaren die U aan onze Chr School Verbonden was en de jaren die u onze Kinder onder wijs gegeven heeft Wij wensen U samen met u vrouw nog veel goede en gezonden jaren toe!
Marielle van den Berg uit Dirksland
Beste Arnold, Het is alweer een tijdje geleden dat we collega's waren. Dat jij zoooo lang op school hebt gewerkt is wel enorm zeg. Eigenlijk kun je helemaal niet weg, omdat je een deel van het meubilair bent geworden ; ) Een van de dingen die ik me het beste kan herinneren van jou is je enorme drive voor het ICT gebeuren, vergeleken met andere scholen waar ik gewerkt had was de ICT op de Ark echt goed geregeld en vooral veilig. Daar hamerde jij steeds op, inmiddels gebeurt dat op veel meer plaatsen heel gedegen, maar jij liep daarin ver vooruit. Verder leuke gesprekken in de teamkamer en tijdens studiedagen. Ik wens je alle goeds en boven alles Gods zegen en nabijheid. Hartelijke groeten, Marielle van den Berg
Fam. van Herk uit Bergambacht
Onze dochters Naomi en Judith zitten in groep 6 en 4 van CBS de Ark. Zij en wij als ouders willen we je bedanken voor alle inzet tijdens je werk op deze school. Gods zegen voor de toekomst!